БлогЛюбопитно

Възможно ли е да се влюбиш на плажа?

Възможно ли е да се влюбиш на плажа?
Дали е възможно да срещнем любовта на плажа? А може би в морската дискотека? 
И все пак едно лятно увлечение може ли да стане любовта на нашия живот и да сме заедно завинаги? 

Ако за вас е невъзможно, значи любов от пръв поглед не ви се е случвала. Може би смятате, че една лятна любов има срок на годност и тя е едно лято. Просто една кратка лятна измамна любов. 

Все пак мнението на психолозите е следното: 

Развлечение, нови хора, еднакви общи забавления и много приятна и опияняваща атмосфера – това е перфектната предпоставка да избухне любовен пожар. Всичко на морето е пълна промяна в досегашния ежедневен ритъм. Далеч от него, падат всички задръжки и започват приключенията. 

Всичко е пълна противоположност на досегашното сиво ежедневие. Просто трябва да се действа бързо и да се усвоят всички удоволствия на часа, защото и отпуската има край. Летния флирт не е за изпускане.  

Един от плюсовете му е, че винаги можете да сте човекът, който искате да бъдете, но не сте в момента. Също може да промените адреса си, работата и родното място, както и семейното си положение. Може да сте напълно различен човек, ако това ви носи удоволствие-луд, щур и без задръжки. 

Друг плюс, ако сте решили все пак да флиртувате е, че не рискувате след това да имате проблеми с постоянните си половинки, да ви притеснява вкъщи, по телефона или на работата. Все пак летният флирт в повечето случаи и за двете страни е просто едно приключение и вероятността после да имате проблеми е по-малка, от тази, ако си позволявате да флиртувате на работа или някъде близо около семейната ви сфера. 

Сега е ваш ред да решите какво може да ви предложи това лято вашата морска почивка. Вие сами решавате по какъв начин ще прекарате най – добре. Ще се забавлявате, лудеете или просто отпочивате и релаксирате, всеки сам решава. Само един съвет – летните преживявания оставят топли спомени за студените есенни дни.

Вижте още...

Свързани оферти