БлогСвободно време

Как да направим хола си стилен?

Как да направим хола си стилен?
Пролетта е време за ремонти, а защо не и направо за обзавеждане на ново жилище?

За начало ще обърнем внимание на хола, защото е една от най-важните стаи във всеки дом.

Холът е място за прекарване на приятни мигове, затова е важно как ще го обзаведете.

Ако сте почитатели на последните дизайнерски идеи за декориране и обзавеждане на дома, но нямате достатъчно време или бюджета ви е ограничен, ние ще ви помогнем. Най-хубавото в тези идеи е, че можете да ги смесвате и съчетавате, както намерите за добре. Можете да ги използвате поотделно, но и заедно.

Склонността на всеки от нас е да хвърля на нещата бърз поглед, който включва всичко, което се набива на очи. В нашия дом това място е отредено на стените. Това е първото нещо, което прави впечатление на гостите, които идват в къщи. Трябва да знаете това, за да не пренебрегвате една от най-важните части за всеки дом и стая. Затова нашият съвет е да обърнете специално внимание на стените във вашия хол. Или по-точно казано-започнете от тях.

Старата и скучна стена трябва да се промени или поне освежи. Избягвайте ярките и прекалено шарени шаблони-те вече не са модерни, а и са омръзнали на всички.

Изберете цвят, който ще направи вашия хол уникален.

За да създадете стена, която ще е фокуса на цялата стая, опитайте една от тези техники:

- Оцветете фокусната стена в смелия цвят.
- Закачете голяма картина върху тази стена. Сега са много модерни снимките пъзел, които ще украсят стената на дома ви.
- Използвайте тапети, за да зададете акцента

Не се притеснявайте, бъдете смели, когато правите вашата фокус стена.

Сега идва ред и на обзавеждането. Много внимателно трябва да подберете какво и ще има и какво няма да има във вашия хол. Мебелите, които почти винаги присъстват в тази стая са диван, секция и маса. За останалите неща се оставете на своето въображение.

Обзаведете и украсете хола си като използвате вашите скъпи спомени. Стенните колекции от снимки са популярни за обзавеждане и украса на дома, защото са уникални и правят една скучна стая интересна.

Можете да се спрете и на различни и интересни чаши за декорация, които са с ваши семейни снимки, рамки с нестандартни форми и много други възможности, с които да украсите и разнообразите с воя дом.

Вижте още...

Свързани оферти