Божествена фигура с пресотерапия на цяло тяло

Божествена фигура с пресотерапия на цяло тяло

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

25.00лв
15.00лв
-40%

Описание

Пресотерапия е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.
Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект.
Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.
Лимфен дренаж – това е въздействие върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите. Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, 
хормонални нарушения, например хипотериоз и предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката.
Работи с плътно застоялите тъкани и подкожно-мастните тъкани, карайки лимфната система активно да извежда натрупаните течности и шлаки, което довежда до постепенно намаляване на целулитнит еобразования, нормализация на микроциркулацията и обмена на веществата в тъканите. Субективно това се усеща като приятно чувство на лекота и отпускане на всички тъкани още след първата процедура на лимфен дренажа.
Курс от около 10 процедури /между 8 и 15/ позволява в значителна степен да се премахне целулита, да се облекчи венозната недостатъчност, да се премахнат отоците и повяхването на кожата, в която и да е част на лицето и тялото. Всичко това на практика се явява и профилактика против стареенето.
Пресотерапията е изключителен метод за детоксикация и лечение, който чрез ефективен лимфен дренаж, допринася за насърчаване на естествените функции на организма за пречистване от токсини.Процедурата се препоръчва на хора:
• Нуждаещи се от цялостна детоксикация на организма и лимфен дренаж.
• Желаещи да подобрят външния си вид и контурите на тялото
• Изпитващи умора, дискомфорт и задържане на течности
• С нарушено кръвообращение
• Страдащи от излишни килограми и целулит.
Противопоказания за ПРЕСОТЕРАПИЯ
Има ли противопоказания? Да ! Дълбока венозна тромбоза. Наличие на болка или изтръпване на краката. Остра инфекция на засегнатия крайник.Сърдечна недостатъчност.Остри заболявания и наличие на медикаментозно лечение към момента на процедурите.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Пресотерапия на цяло тяло;
Продължителност на процедурата 30 минути;
Виж повече на "Прочети още"

Сходни предложения