2 или 4 броя календари - пирамида с 12 листа и снимки на клиента от Офис 2

2 или 4 броя календари - пирамида с 12 листа и снимки на клиента от Офис 2

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
7.60лв

Описание

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.
Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.
* * *
Важно!От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Изработка и печат на 2 или 4 броя календари (според закупения ваучер) тип пирамида с индивидуална снимка на всеки месец - 12 листа. Календарът е изработен върху 150 гр. хартия гланц, пълноцветен печат, закрепен с метална спирала;
Календарите пирамида могат да бъдат до 2 различни вида от един закупен ваучер;
Размер 9.5 см на 21 см (целия лист); снимката е с размер 8 см на 8 см;
Важно! Снимките, които се подават за тези календари трябва да са с препоръчителен размер 8 см на 8 см или да има възможност за изрязване, за да се достигне размер 8 см на 8 см;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Ваучерът не включва доставка. Доставки се извършват с куриерска фирма Еконт за сметка на клиента. Пратките се изпращат от офис на куриер.
Готовите календари могат да се вземат и от Офис 2: гр. София, бул. Евлоги Георгиев № 73.

Местоположение

Сходни предложения