1 или 3 броя работен календар за 2022 г. с Ваша снимка от Офис 2

1 или 3 броя работен календар за 2022 г. с Ваша снимка от Офис 2

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
4.39лв

Описание

Офертата включва:
Стенен работен календар с 3 тела за 2022 год., с изпратена от клиента снимка за „главата" на календара.
Размери календар: 31/70 см
Размери глава: 31/20 см
Хром-мат
Телата на календарите са трисекционни и се предлагат в три цвята - синьо, червено и зелено.
Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.
Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.
* * *
Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
1 или 3 броя (в зависимост от закупения пакет) работен стенен календар с 3 тела за 2022 год., с изпратена от Вас снимка за "главата" на календара, освен снимка може да бъде поставена и карикатура, лого или какъвто и да е друг предоставен от Вас визуален материал;
Предоставените снимки могат да бъдат различни;
Телата на календарите са трисекционни и се предлагат в три цвята - син, червен и зелен - при изпращане на заявка за изработване на календарите се посочва желания цвят на тялото на календара.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Ваучерът не включва доставка. Доставки се извършват с куриерска фирма Еконт по тарифата на куриера. Пратките се изпращат от офис до посочен офис (или ако клиентът желае до адрес).
*Готовите календари могат да се вземат и от Офис 2: гр. София, бул. Евлоги Георгиев № 73.

Местоположение

Сходни предложения