Екскурзия в Истанбул! 5 дни, 3 нощ., закуски и транспорт

Дениз Травел

Екскурзия в Истанбул! 5 дни, 3 нощ., закуски и транспорт

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Предлага: Дениз Травел

Местоположение: Истанбул - Виж на карта

Валидност на офертата от 07.09 до 16.11

Оферта от deals.bg

ТОП цена
205.90лв

Описание

Програма на екскурзията:
 
 1 ви ден – Отпътуване от София 20.00 часа, 21.00 часа от Шел Пазарджик, 21.30ч. от Пловдив-ОМВ бензиностанция до хотел Санкт Петербург. Преминаване през ГКПП Кап. Андреево. Нощен преход към Истанбул.
2 ри ден -Пристигане в Истанбул. Посещение на хотела сваляне на багажа в багажното на хотела. Настаняването в хотела е -след 14.00ч. 
Панорамна автобусна обиколка на града посещение на регион Ортакьой, кратка пауза за снимки, автобуса продължава към Азиатската  част на града посещение на центъра на Истанбул улицата Багдат свободно време за снимки и обяд. Връщане в Европейската част на града посещение на Българската църква Свети Стефан и регион Балат .  Отпътуване за хотела.  Посещение на Мол Флория /срещу заплащане /един от най- големите молове в Истанбул – уникален по рода си мол може да се насладите на луксозна разходка из хилядите магазини от световните марки посещение на Аквариума  Флория.  Вечеря в рибен ресторант с гледка към Босфора. Нощувка.
3 ти ден. Закуска. По –желание посещение на Телевизионната кула и стъклената тераса в Истанбул. Посещение на   двореца Долма Бахче Сарай – турския Версай един уникален дворец който е препоръчително да се види с многото кристал и тонове злато е изграден този дворец.  Вечерта по желание вечеря  на яхта или елитно бар Вариете Гар. Нощувка.
4 ти ден – Закуска. По желание разходка с кораб по Босфора – преминаване под въжените мостове на Босфора – разглеждане на едни от най – скъпите къщи и Султански дворци по време на екскурзията има екскурзовод който разказва подробно за обектите които виждате Истанбул може да разгледате най –добре по време на тази екскурзия и да се насладите на красотите на този прекрасен град. Посещение на Сапфир най- високата сграда на Турция Вечерта автобусна панорамна обиколка на Истанбул посещение на хълма Пиер Лоти и  посещение на  Площад Таксим. Свободно време за разходки и вечеря. Нощувка.
5 ти ден – Закуска в хотела. Посещение на магазина за сладки изкушения. Посещение на кожена фабрика. Отпътуване за Одрин посещение на перилната борса, кратък престой в центъра на града . Отпътуване за България.
****
Необходими документи:   • Задграничен паспорт с валидност минимум 60 дни след приключване на екскурзията или лична карта.


  • За деца под 18 г., пътуващи без родители или само с единия нотариално заверена декларация /оригинал и 2 копия/, копие от акт за раждане.
     


Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 
* * *
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Срещу един ваучер предплащате 50 лв. на човек, при двойно/тройно настаняване, за:
Транспорт с туристически автобус;
3 нощувки със закуски в хотел 3* в Истанбул;
Пътни и гранични такси;
Представител на туроператора по време на пътуването и престоя;
Посещение на Одрин;
Посещение на перилната борса в Одрин;
Посещение на фабричния магазин за кожени изделия Елибол
Посещение на магазина за сладки изкушения;
Останалата сума от пакета доплащате при подписване на договора си или в срок по уговорка с туроператора.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Посещения по желание;
Входни такси на посещаваните обекти.
Медицинска застраховка – 5 лв;
Доплащане за единична стая – 60 лв;
Застраховка на лица над 65 г.- доплащане -10 лв;
Нощна автобусна обиколка на Истанбул – 17 евро;
Посещение на ДОЛМАБАХЧЕ САРАЙ – 38 евро;
Разходка с кораб по Босфора – 17 евро;
Посещение на МОЛ САПФИР- 30 евро;
Вечеря на яхта с турска програма – 45 евро;
Посещение на аквариум Флория – 310 TL.+ 5 евро трансфер;
Посещение на Кула в Чамлъджа – 200 ТЛ + 5 евро трансфер;
Посещение на Кафето Пиер Лоти + Таксим – 15 евро;
Посещение на рибен ресторант – 18 евро;
Намаление за деца до 12г. – 10лв.

Местоположение

Сходни предложения