Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски

Туроператор ПОХОД, София

Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Предлага: Туроператор ПОХОД, София

Местоположение: Истанбул - Виж на карта

Валидност на офертата от 11.08 до 22.09

Оферта от deals.bg

ТОП цена
145.00лв

Описание

Програма на пътуването:

Ден 1  София - Пловдив - Истанбул


Тръгване от София в 20.00 ч.; от Пловдив в 21.45 ч. Нощно преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле.

Ден 2  Истанбул

Пристигане в Истанбул сутринта, настаняване в хотел 3* (при възможност). Панорамна обиколка (по желание, срещу допълнително заплащане) на Истанбул, с автобус. Разглеждат се: Синята джамия (отвън), площад "Хиподрума", византийската базилика "Св. София" (отвън). Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града.

Свободно време за посещение на обектите с входни такси - султанския дворец "Топ капъ сарай" (с входна такса),византийската базилика "Св. София" (с входна такса) - построена от КонстантинВелики през 4 век и реконструирана от Юстиниан през 6 век.

След обяд по желание * (срещу доплащанепри мин. 25 човека) посещение на АКВАРИУМ – Sea Lifе - един от най-големите в Европа. Аквариумът се намира в един от най- големите търговски центрове на Истанбул, където имате възможност да пазарувате от стотици световноизвестни марки. Тук можете да посетите и Леголенд-интересен и привлекателен за децата кът, в който могат да разгледат и да подреждат с любимите си фигурки. 

Връщане в хотела.

По желание* (срещу доплащане):

Вечеря в ресторант с турска шоу-програма / куверта включва програма, вечеря и 2 напитки по избор/ или

Вечеря на кораб по Босфора / куверта включва трансфер,вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. 

Нощувка.

Ден 3 Истанбул

Закуска.

По желание срещу допълнително заплащане: 

В 09.00 ч.Разходка 1.30 мин./с вкл.екскурзовод на български език/ с корабче по "Босфора".  По време на разходката ще имате възможност да видите новия султански дворец "Долмабахче", "Чираан Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости "Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летният султански дворец "Бейлербеи", Кулата на девицата/Къз Калеси/и др.

Следва целодневен тур до Увеселителния парк Виаленд копие на Дисниленд - Първият международен увеселителен парк в Истанбул работи на обща площ от 600,000 m2./ входната такса и трансферът не са включена в цената/ .

Свободно време. 

По желание вечеря с атракционна програма в ресторант Ташкан Архат /1001 нощи/ или друг подобен.
Нощувка.


По желание срещу доплащане:  при мин. 25 човека- посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език. Посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа.
След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул.

Връщане в хотела.

По желание /срещу допълнително заплащане при мин. 25 човека/: вечерна автобусна разходка по булевард Кенеди, Сарай бурну, пристанище Сиркеджи, кв. Фенер, свещения квартал Еюп, където се намира и една от най-посещаваните джамии “Еюп”, изкачване към кафене Пиер Лоти, от където се разкрива зашеметяваща панорама. Свободно време за кафе-пауза и снимки или Вечеря на кораб по Босфора с турска шоу-програма, вечеря и
неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Връщане в хотела. Нощувка.
 
Ден 4  Истанбул - Одрин - Пловдив - София
 
Закуска. Отпътуване за Одрин. Разглеждат се джамията "Селимие" - едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16в, Българската църква "Св. Константин и Елена".

Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
*****
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето/задграничен паспорт/+ 2 копия от акта за раждане и оригинал.
Туроператор Поход ЕООД притежава удостоверение за регистрация РКК-01-7977 и е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания „Групама Застраховане“ ЕАД със застрахователна полица с № 7500200000125 с лимит на отговорност 25 000лв.
*****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт от София с лицензиран автобус, 2 нощувки със закуски в Истанбул в хотел 2/3*, екскурзоводско обслужване по маршрута;
Посещение на българската църква "Св. св. Константин и Елена";
Посещение на джамията Селимие в Одрин.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Входни такси на посещаваните обекти;
Медицинска застраховка с Асистанс 5 лв. на ден за лица до 65 г.; 10 лв. на ден за лица над 65 г.;
Лични разходи;
Доплащане за вечеря.

Местоположение

Сходни предложения