Гинекологичен преглед, цитонамазка и колпоскопия в ДКЦ Асцендент

Гинекологичен преглед, цитонамазка и колпоскопия в ДКЦ Асцендент

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

145.00лв
70.00лв
-52%

Описание

За партньора: 
Диагностично-консултативен център Асцендент ООД е частно здравно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Центърът е създаден през 2000г. Има договор с НЗОК и със здравноосигурителни фондове.
От създаването си и до момента предлага системен, холистичен подход, както към здравето на жената - от пубертета до менопаузата, така и към здравето на мъжа.
Благодарение на екипа от висококвалифицирани кадри от различни медицински специалности ДКЦ Асцендент предоставя изключителното удобството за пациента - възможност за комплексно консултиране от различни специалисти, заедно с необходимия пълен набор от изследвания.
Центърът разполага със специалисти от следните медицински специалности - акушерство и гинекология, ендокринология, неврология, кардиология, ревматология, дерматология, онкология, мамология. Разполага с Клинична лаборатория и кабинет по психология (за деца и възрастни).
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Пакет „Онкопрофилактика за жени“- гинекологичен преглед, цитонамазка и колпоскопия;
Прегледите се извършват от д-р Динова, д-р Спасов, д-р Гешев, д-р Бикова или д-р Дойчиновски;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Бонус към офертата: 25 % отстъпка за микробиологично изследване - 24 лв.;
Бонус към офертата: 30% отстъпка за бърз тест Covid-19 - 23 лв. вместо 33 лв.;
Бонус към офертата: Всеки клиент с ваучер може да се възползва на място от преференциална цена за тест за HPV Digene - за 55 лв, вместо за 80 лв.;
Бонус към офертата: Ехографско изследване - 25 лв.

Сходни предложения