Гладка и сияйна кожа! Микронидлинг на цяло лице от Studio Mystic Derm

Гладка и сияйна кожа! Микронидлинг на цяло лице от Studio Mystic Derm

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

100.00лв
39.90лв
-60%

Описание

 
Подробна информация
Електрическата писалка е устройство за мезотерапия. То произвежда автоматични микро-убождания на кожата (1000 ~ 7500 оборота на минута).
Дълбочината на микро-убожданията може да се регулира в зависимост от зоната, която се третира и състоянието на кожата (от 0.25 мм до 2,0 мм).
Дермапен иглите правят много фини убождания по повърхността на кожата, причинявайки микро-травми. Това от своя страна индуцира  имунен отговор на кожата, в следствие на което тя започва да произвежда нов колаген. Убожданията също така действат като микро-канали, по които се въвеждат в дълбоките слоеве на кожата мезо серуми, които се използват по време на терапията за увеличаване на ефекта. Тъй като ДермаПен произвежда много бързи убождания, иглите се плъзгат толкова бързо и лесно през кожата, че не причиняват разкъсване на кожата. 
 
* * *
Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Микронидлинг на цяло лице;
Цялостно стягане и подмладяване на кожата;
Процедурата се извършват от козметик естетик (мъж);
За повече информация виж "Прочети още".

Сходни предложения