Гледайте най - новото комеди шоу "Престъплението", в City Mark Art Center,

Гледайте най - новото комеди шоу "Престъплението", в City Mark Art Center,

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

16.90лв
14.50лв
-14%

Описание

Предоставено от Скеч банда
Създадохме едно ново комедийно шоу, което кръстихме Скеч Банда, в което зрелището е като шоу с кеч, но без боя и малко по-истинско. Ще Ви разсмиваме и забавляваме в продължение на 2 часа с кратки скечове по всякакви злободневни теми - житейски, социални и др. Много от случките са лични преживявания на екипа, други са плод на въображението на нашите сценаристи, а трети са взаимствани от наши любими, комедийни формати. В актьорската ни банда участват Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов. Сценографията и костюмите са създадени от Ясмин Манделли. Продуцентът е Веселин Стоянов - Лино, а сценаристите, съвсем типично за тях, се крият зад завесата.
Във всяко шоу ще се забавлявате с над 60 различни образа, които ще сменят костюми по-бързо от механик сменящ гума в питстопа на състезание от Формула 1, докато вие се спуквате от смях.
 
 
 ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Отварят врати в 19.15 ч;
Начало на шоуто, веднага щом всички са си взели питие и са се настанили /но не по-късно от 20:00ч/ ;
Експлозивно забавление;
Продължителност - 2 часа.
В актьорската банда участват Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов;
Продуцентът е Веселин Стоянов - Лино;

Местоположение

Сходни предложения