Коледа в RIU Pravets Golf and SPA Resort, Правец. 3 нощувки на човек с изхранване закуска и вечеря

Коледа в RIU Pravets Golf and SPA Resort, Правец. 3 нощувки на човек с изхранване закуска и вечеря

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Правец - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
345.00лв

Описание

Цената включва: 3 нощувки с дата на настаняване избраната дата на пристигане; Настаняване в избраното помещение на избрания брой възрастни и деца (виж условията); Изхранване на база закуска и вечеря; Ежедневна анимация за деца; Ползване на: вътрешен басейн; фитнес; термална зона на SPA център; Интернет; Паркинг; Туристическа такса, 9% ДДС.

Условия за ползване

Дете до 9,99 г. се настанява безплатно. То не участва в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заема допълнителното легло;Бебешка кошара е подходяща за деца до 2 годишна възраст;Дете от 10 до 11,99 години на допълнително легло ползва намаление от цената на възрастен. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен на допълнително легло ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни;Безплатна анулация до 29.11.2021;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 50% до 4 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 29.11.2021;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);

Местоположение

Сходни предложения