Комедията "Зорба" с Герасим Георгиев - Геро на 03-ти юли (събота) в МГТ "Зад канала"

Комедията "Зорба" с Герасим Георгиев - Геро на 03-ти юли (събота) в МГТ "Зад канала"

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
16.00лв

Описание

Философията на Зорба
"Попих много от това, което героят ми казва, и за себе си открих доста пролуки за светлина в нашето тъмно ежедневие. Много от философията му ми пасна като ръкавица. Че този живот е за живеене – втори няма. И че животът е като железопътна линия – нагоре-надолу – и никога не трябва да хващаш ръчната спирачка, трябва просто да го живееш тоя живот! Правим си излишни сметки, а както казва Зорба, когато спре човек да си прави сметки, тогава Господ скланя да му помага! Сега живей!" 
Постановката
Постановката по световноизвестния роман „Алексис Зорбас“ на гръцкия писател Никос Казандзакис е едно от най-силните заглавия в репертоара на Малък градски театър "Зад канала". По този роман през 1964 година е създаден и филмът „Зорба гъркът“ на Михалис Какоянис с Антъни Куин в главната роля. Сега романът на Казандзакис оживява на българска сцена в драматургичната версия на Юрий Дачев и под режисурата на Бина Харалампиева, а в образа на Зорба се превъплъщава Герасим Георгиев-Геро.
Из интервю на Рада Стойкова с Герасим Георгиев-Геро, "Артефир", БНР
* * *
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Eдин билет за комедията "Зорба" на 03-ти юли (събота) от 19 часа в МГТ "Зад канала";
Ваучерите важат за места в залата на МГТ "Зад канала" на балкона;
Продължителност: 2 часа и 5 минути.

Местоположение

Сходни предложения