Ламиниране, ботокс и боядисване на мигли в NSB Beauty Center

Ламиниране, ботокс и боядисване на мигли в NSB Beauty Center

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

80.00лв
29.90лв
-63%

Описание

Процедурата включва:


Ламинилането на мигли е много ефикасно,предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба на какъвто и да е грим.. Ефектът трае  до 3 месеца в зависимост от смяната и растежа на естествените мигли, процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.
Процедурата гарантира траен цвя и  естествено удължава, оформяне на  миглите. За нея се използват специални  силиконови подложки, с различна извивка според ефекта който клиентката  желане . Миглите се обработват със специален препарат – безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се премахва и се поставя фиксатор, намазва се течния ботокс за подхранване, стимулиране и заздравяване на естествените мигли, престоява се с него определено време и се преминава към отлепване на подложките и боядисването на мигли с къна. Къната е по- предпочитан метод от боята поради ред причини: не изтощава косъма, издържа 10 пъти повече като цвят, има по-добра пигментация.
Продължителността на процедурата е около 60 минути. След нея миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите както масовите гримове.
С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна – графитено черно, отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.Процедурата не е подходяща за дами с прекалено къси и редки мигли мигли.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
 
 

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Ламиниране, ботокс и боядисване на мигли;
Ефект на процедурата: до 3 месеца;
По-долу може да видите допълнителна информация за процедурата.

Сходни предложения