Лечебен масаж на цяло тяло, рефлексотерапия и точков масаж на скалп Skin Nova

Лечебен масаж на цяло тяло, рефлексотерапия и точков масаж на скалп Skin Nova

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

75.00лв
29.90лв
-60%

Описание

Допълнителна информация:
Медицинският лечебен масаж е комбинация от различни лечебни техники, похвати от кинезитерапията и акупресура. Целта на лечебният масаж е да повлияе чрез масажни техники и вибрации върху процеса на възстановяване на заболели тъкани и органи. За разлика от класическия масаж, лечебният обръща по-детайлно внимание на проблемните зони при определени неразположения или заболявания. Той е чудесно терапевтично средство за лечение на травми, шипове, схващания, плексит, ишиас, дископатия и дискова херния, болки в кръста, гърба, краката, врата, при мигрени и главоболия, депресивни състояния, тревожност, преумора.
Всеки лечебен масаж подобрява кръвообращението, отпуска и тонизира мускулатурата, намалява сковаността, повишава енергията. Той се провежда от опитен кинезитерапевт, който обръща специално внимание на зоните, чиято функционалност е нарушена. Там където мускулатурата е прекалено напрегната, задачата на терапевта е да я релаксира. И обратното – там, където функционалността не е нарушена – да я тонизира.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Медицински лечебен масаж на цяло тяло от професионален кинезитерапевт;
Рефлексотерапия на стъпала и длани;
Точков масаж на скалп;
Продължителност на процедурата: 60 минути;
Процедурите се извършват от мъж кинезитерапевт и естетичен козметик;
По-долу може да видите информация за процедурата.

Сходни предложения