13-листов календар със снимки и чаша със снимка на клиента от Офис 2

13-листов календар със снимки и чаша със снимка на клиента от Офис 2

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
15.99лв

Описание

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.
Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.
* * *
ВАЖНО! 
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
13-листов календар със снимки на клиента /размер 33 x 48/ + керамична чаша със снимки и надпис - пожелания /вместимост: 330 мл, височина: 94 мм, диаметър: 83 мм/.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Възможност за доставка с куриер от офис до офис или от офис до посочен адрес, за сметка на клиента.

Местоположение

Сходни предложения