13-листов семеен календар за 2022 г. със снимки и надписи от Офис 2

13-листов семеен календар за 2022 г. със снимки и надписи от Офис 2

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
12.99лв

Описание

 
Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.
Също така Офис2 БГ ЕООД имат централен шоу рум за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  Търговският обект предлага офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.
* * *
ВАЖНО! 
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
12-листов календар със снимки на клиента и надписи.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
В случай че клиентът желае корица на календара - снимка или изпратен от клиента колаж - "13-ти лист" е необходимо доплащане 1 лв.;
Възможна е доставка с куриереска фирма Еконт за сметка на клиента, в случай че клиентът желае доставка. Готовите календари се изпращат от офис на куриера до офис или адрес;
*Готовите календари могат да се вземат и от Офис 2: гр. София, бул. Евлоги Георгиев № 73.

Местоположение

Сходни предложения