Матрица на личността и подробен нумерологичен анализ

Матрица на личността и подробен нумерологичен анализ

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

85.00лв
22.00лв
-74%

Описание

Хюман дизайн е наука, която позволява чрез анализа да получим информация за уникалните модели, които всеки един от нас притежава, за да изживее живота си, пътувайки през него с удоволствие.
Запознавайки се с личната си карта и приемайки я с доверие, всеки поставя началото на личен процес на осъзнаване. Така надникваме дълбоко в природата си и ни се дава възможност да доловим магията, която съществува в обикновения свят.
Системата на личния човешки дизайн може да промени живота ни, като ни запознае с правилния начин за вземане на решения и в резултат от това да се радваме на положителни резултати. Тя ясно и точно ни показва как всеки един от нас се различава от околните. Така всеки от нас притежава потенциала да преживее своята уникалност и да се наслади на живота си.

Матрицата на Питагор или Матрицата на личността (карта, описваща личността в дълбочина)
Революционна система, която променя живота на хората из целия свят. Чрез датата и годината на раждането тя разкрива личността, която сте заложени да бъдете и животът, който трябва да водите.
Представлява синтез от астрология, ид-зин, кабалла и вашия генетичен импринтинг, като всичко това е заложено във всеки един от нас още със зачеването.
Тя не само описва личността ви в голяма дълбочина, но и позволява да надникнем във фундаменталните мотиви и пориви, ръководещи живота ви – аспекти, които може би дори не осъзнавате.
Дава подробна информация за всеки отделен човек, за здравето му, за личната му психология, за дарбите му, за слабостите му, както и за способностите му.

Ще научите много за: 
 силните и слабите си страни;
 за това с каква енергия Ви е дарила Вселена в мига на зачеването Ви;
 кои са Вашите скрити интереси и заложби;
 колко силна е Вашата интуиция или сте по-скоро подвластни на логиката;
 доколко можете да разчитате на късмета и доколко живота е плод на Вашата упоритост
и труд;
 имате ли ясновидски заложби.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Анализ Матрица на Питагор (карта, описваща личността в дълбочина);
Подробен нумерологичен анализ.

Сходни предложения