Матрица на успеха! Изготвяне на нумерологичен анализ на личността

Матрица на успеха! Изготвяне на нумерологичен анализ на личността

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

60.00лв
34.00лв
-43%

Описание

Изготвяне на нумерологичен анализ на личността - Матрица на успеха
Това е нов уникален нумерологичен метод за анализ на програмата на Живота. На база рождената дата, методът дава ценна и много полезна информация за човек в 4 основни направления, а именно:  • Човешка същност - това, което ни прави уникални в света, това което е нашата най-точна характеристика като хора и което пренасяме през целия си живот, нашата автентичност. Колко често чуваме израза Бъди себе си - как точно обаче да го направим, ако все още не сме сигурни, имаме съмнения и изпитваме несигурност? От друга страна, боледуваме, ако не сме си в енергията, с която сме се появили на този свят.


  • Помощ от Вселената - или с други думи, нашата Мисия! Това са сферите, дейностите и нещата, за които имаме помощ и подкрепа от Вселената. Всеки от нас е имал случаи, в които без да е инвестирал много труд, енергия и финанси, нещата сякаш с невидима пръчица са се подреждали по най-благоприятния начин за нас, дори по-добре от очакванията, изненадващо бързо, с лекота. Това е така, защото ние интуитивно понякога налучкваме енергийния канал, по който Вселената всячески ни помага и подкрепя, изпраща ни точните хора, пред нас се отварят правилните врати, с лекота стигаме до най-точните решения и т.н. Матрицата на Успеха ни дава този жокер!


  • Работа, здраве, финансови доходи и взаимоотношения - тези аспекти от живота ни са изключително свързани и важни за нашето благополучие. Потокът на парите по пътя на нашата трудова реализация, свързана с контактите и печелившите взаимоотношения, всъщност дават до голяма степен качество на живота ни и допринасят за личното израстване и удовлетворение на всеки човек. Матрицата на успеха ни дава информация за най-благоприятните за нас сфери на осъществяване, начините по които да действаме, как да работим, къде да работим, подходящи професии за изразяване на нашата същност и за печелена на финансова сигурност. Анализ на партньорствата в живота ни (служебни, емоционални, семейни и т.н.). Анализирайки партньорските взаимоотношения, получаваме отговор на въпроси като - къде са нашите пресечни точки, какво си даваме един на друг, защо сме си полезни и какво и даваме (излъчваме) към другите хора, къде и как да срещнем най-подходящия партньор за нас.


  • Дълг към хората - този енергиен канал ни заземява. Независимо дали си даваме сметка, или не, дали го осъзнаваме като "даване" или не - ние непрекъснато сме в енергиен обмен - докато пазаруваме, пием кафе с приятели или просто си вършим работата. Тези наши дейности може и да не ни носят парични приходи (а понякога може и да са източник на пари, в зависимост от личната матрица), но винаги ни дават смисъл и удовлетворение. Ако не реализираме нашият дълг към хората, изпадаме в противоречиви чувства и болезнено усещане за безполезност. Животът не ни води към израстване и удовлетворение.От тези 4 енергийни канала се формира една енергия, която ни дава комфорт на душата - тя си е само наша, лична и определя начина, по който действаме в криза или проблемна ситуация и отново добиваме баланс и спокойствие. Винаги можем да разчитаме на нея, тя никога няма да ни предаде, защото си е само наша - тя ще ни помогне да се изправим и да продължим, когато ни е най-тежко!


Използвайки метода Матрица на успеха за диагностика на предназначението, можете да намерите отговори на почти всички въпроси в живота - за пари, здраве, взаимоотношения, разкриване на таланти у децата ви и не само, мисията ви и т.н.


Методът се основава на активиране на потенциалите, енергиите, действащи в живота на човека и на тази основа постигане на Успех във всички сфери и направления на реализация.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Нумерологичен анализ на личността;
Полезна информация за човек в 4 основни направления, а именно:
Човешка същност - това, което ни прави уникални в света;
Помощ от Вселената - сферите, дейностите и нещата, за които имаме помощ и подкрепа от Вселената;
Работа, здраве, финансови доходи и взаимоотношения - важни за нашето благополучие;
Дълг към хората - този енергиен канал ни заземява;
Виж повече на " Прочети още".

Сходни предложения