75-минутен енергиен тибетски масаж на цяло тяло в студио Giro

75-минутен енергиен тибетски масаж на цяло тяло в студио Giro

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
25.00лв

Описание

Тибетският лечебен масаж е една от най-старите форми за масаж на земята. Всяка култура си има начини за облекчаване на човешките здравословни проблеми. Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. Този масаж се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет.

Тибетската медицина има различни методи, описани и практикувани от векове. Сред тях е и масажът (Ku-nye, произнася се "Coon-Yee,"), който е един от най-практичните и ефективни методи за възстановяване на енергията и поддържане на баланса в човешкия организъм. В Тибет думата Ku означава да нанасяш олио, а Nye – да осъществяваш натиск чрез различни движения. В лечението Ku Nye масажистът се фокусира върху специфични части от тялото, като този вид масаж използва натурални продукти като сусамово олио, зехтин, масло от сандалово дърво.
Тибетският масаж е особено ефективен при следните заболявания:   • Неврологични проблеми, включващи вкочаненост, ишиас, парализа.


  • Физиологически и емоционални дисбаланси, включващи тревога, възбуда, депресия, унилост, липса на концентрация, безсъние.


  • Женски здравословни проблеми, включително предменструален синдром, нередовна менструация.


  • Проблеми, свързани със стреса, включително главоболие.


  • Болки в гърба.


  • Напрегнати мускули, стави и ставни връзки, ск.ваност във врата и раменете.


  • Лошо кръвообращение.


  • Груба и суха кожа.


Положителните последствия след масажа, освен облекчаване на оплакванията, са подобрен апетит, засилен метаболизъм, по-добър сън, повишена енергия и добро настроение!
 ***
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Тибетски енергиен масаж на цяло тяло;
Продължителност на масажа: 75 минути;
Масажът се извършва от масажни и СПА терапевти, минали през специално обучение.

Местоположение

Сходни предложения