Неоперативна блефаропластика Плазма лифтинг

Неоперативна блефаропластика Плазма лифтинг

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

270.00лв
97.90лв
-64%

Описание

Повече за процедурата:


Извършва се с Plasma Pen – уред, който използва ниска мощност и подходяща безопасна честота за козметични цели. При прилагането му няма опасност от страничен ефект.
Плазменият лифтинг с Plasma Pen представлява неоперативна блефаропластика – съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали „торбички“ и премахване на стрии, петна и хиперпигментация по кожата.
Чрез Plasma Pen се създава плазмен микроимпулс, който генерира малка електрическа дъга, която причинява сублимация на дермата, благодарение на фокусираната топлина. Като резултат новата кожа след възстановителните 5 – 7 дни е по-млада и по-стегната. Видимият ефект продължава да се подобрява 2 седмици след процедурата, а при необходимост може да се направи и втора процедура след 4 – 5 седмици. Крайният резултат е с ефект от 3 до 5 години.
*****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Неоперативна блефаропластика Плазма лифтинг за лице или тяло, според избрания ваучер;
По-долу може да видите допълнителна информация за процедурата.

Сходни предложения