Нощувка на човек с изхранване all inclusive в Хотел Империал Палас и Спа, Слънчев Бряг

Нощувка на човек с изхранване all inclusive в Хотел Империал Палас и Спа, Слънчев Бряг

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Слънчев бряг - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
113.00лв

Описание

Цената включва: Брой нощувки според избраните дати на пристигане и напускане; Изхранване на база Ол инклузив; Открит басейн; Чадър и шезлонг на басейна на хотела до изчерпване на местата; Безжичен интернет на територията на целия хотел; Детски кът; Застраховка; Туристически данък; 9 % ДДС. ВАЖНО:  Настаняването в стаи супериор е на база Ultra All inclusive с ползване на отделен бар в хотела със селектиран вносен алкохол, както чадър и шезлонг на плажа /до изчерпване на количествата/. Настаняване след 14:00ч. Освобождаването на стаите става до 11:30-12:00ч.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 20 дни преди настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 50% до 15 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 15 дни преди настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Деца до 4.99 г. се настаняват безплатно. Те не участват в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заемат допълнително легло;Деца от 5 до 11.99 години се настаняват с отстъпка (първо дете е безплатно, второ дете ползва отстъпка). Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен на допълнително легло се настанява с отстъпка. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни.При настаняване в двойна стая на 2-ма възрастни с 2 деца – 3-то дете (вкл. бебе) не се позволява;При единично настаняване на 1 възрастен с 1 или 2 деца до 4.99 г., или 1 възрастен с 1 дете до 11.99г. се избира от Настаняване за двойна стая 1 възрастен с 1 дете;Имената на всички гости с годините на децата се записват в полето за съобщение към хотела при подаване на заявката за резервация;Домашни любимци не са позволени

Местоположение

Сходни предложения