Нощувка на човек с изхранване закуска в Гранд хотел Янтра, Търново

Нощувка на човек с изхранване закуска в Гранд хотел Янтра, Търново

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Велико Търново - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

69.90лв
55.95лв
-20%

Описание

Цената включва: Брой нощувки според избраните дати на пристигане и напускане; Изхранване на база закуска на блок маса; Ползване на фитнес и басейн; Туристическа такса, застраховка, 9% ДДС. Допълнителна информация: Цените за апартаментите са за помещение. В настаняване е отбелязан максималния капацитет, за който важи цената; Само част от двойните стаи имат възможност за настаняване на 2 възрастни с 2 деца.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 10 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 30% до 5 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 10 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 20 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Дете до 3,99 г. се настанява безплатно. То не участва в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заема допълнителното легло;Дете от 4 до 11,99 години на допълнително легло в двойна стая ползва намаление от цената на възрастен (първото е безплатно). Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен на допълнително легло в двойна стая ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни;Имената на всички гости с годините на децата се записват в полето за съобщение при подаване на заявката за резервация. Възрастта на децата се определя към датата на настаняване;

Местоположение

Сходни предложения