Нощувка на човек с изхранване закуска в Хотел Снежанка, Пампорово

Нощувка на човек с изхранване закуска в Хотел Снежанка, Пампорово

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Пампорово - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
38.00лв

Описание

Цената включва: Брой нощувки според избрания Тип оферта и избраните дати на пристигане и напускане; за 3 или 4 нощувки изберете от Тип оферта "минимум 3"; за 5 или повече нощувки изберете от Тип оферта "минимум 5"; Изхранване на база закуска или закуска и вечеря според изблания Пансион; Ползване на: закрит плувен басейн; сауна; Застраховка, туристическа такса и 9% ДДС. Допълнителна информация: Цената на апартаментите е на помещение и е за посочения брой възрастни и деца до 11.99г. За 1 възрастен с 1 дете от 2 до 11.99г. се избира от Настаняване за двойна стая "1 възрастен + 1 дете"; Ако резервацията включва дете на възраст между 12 и 15.99г., от Настаняване за двойна или фамилна стая се избира само броя възрастни и за детето се доплаща на рецепция, съгласно условията в секция Доплащания! 

Условия за ползване

Безплатна анулация до 15 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • стойността на първата нощувка, но не по-малко от 30% до 1 ден преди датата на настаняване;
  • 100% при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 15 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 25 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Дете до 5.99 г. на допълнително легло в двойна стая с двама пълноплащащи възрастни се настанява безплатно. То не участва в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заема допълнителното легло;.Дете от 6 до 11.99 г. на допълнително легло в двойна стая ползва намаление от цената на редовно легло. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен (над 16г) на допълнително легло в двойна стая ползва намаление от цената на редовно легло. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни;Изхранването е на блок маса при повече от 20 гости.Офертата не важи за официални и национални празници.

Местоположение

Сходни предложения