Нощувка на човек с изхранване закуска в Спа хотел Клептуза, Велинград

Нощувка на човек с изхранване закуска в Спа хотел Клептуза, Велинград

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Велинград - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
48.00лв

Описание

Цената включва: Брой нощувки според избраните дати на пристигане и напускане; цената е различна за делнични/уикенд дни и се калкулира автоматично на база избора; Настаняване в избраното помещение на брой възрастни и деца, избрани от Настаняване; Изхранване на база закуска; Ползване на СПА центъра: термална зона-басейни с минерална вода; джакузи; турска баня,парна баня; финландска сауна, Фитнес и зона за релакс; Паркинг пред хотела; Wi-Fi по стаите и фоайето.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 7 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 1 нощувка (мин. 30%) до 1 ден преди настаняване;
  • 100% при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по анулация (включително безплатна), разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 7 дни преди настаняване за резервации направени до 16 дни преди настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Деца до 5,99 г. се настаняват безплатно и не ползват услуги. Те не участват в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заемат допълнителното легло;Деца от 6 до 11,99 години се настаняват с отстъпка. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца над 6г.;Трети възрастен на допълнително легло в студио се настанява с отстъпка. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни.Имената на всички гости с годините на децата се записват в полето за съобщение към хотела при подаване на заявката за резервация;

Местоположение

Сходни предложения