Нощувка на човек с изхранване закуска и вечеря в Hotel and Spa Saint George, Поморие

Нощувка на човек с изхранване закуска и вечеря в Hotel and Spa Saint George, Поморие

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Поморие - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
59.50лв

Описание

Цената включва: Брой нощувки (мин. 3) според избрания Тип оферта и избраните дати на пристигане и напускане; Изхранване на база закуска и вечеря; Изхранването се извършва на блок маса или по меню "а ла карт", в зависимост от броя на гостите в хотела. Вътрешен басейн; Солна стая; Парна баня; Инфрачервена кабина; Контрастен душ; Суха билкова сауна; Фитнес; WiFi; Туристическа такса и ДДС.

Условия за ползване

Офертата не важи по време на официални и национални празници;Деца до 1.99 г. се настаняват безплатно. Те не участват в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заемат допълнително легло;Деца от 2 до 11.99 години се настаняват с отстъпка. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен на допълнително легло се настанява с отстъпка. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни.Настаняване на 1 възрастен с 1 дете /до 12 години/ се смята като настаняване за 2-ма възрастни. Избира се настаняване в двойна стая;Настаняване на 1 възрастен с 2 деца /до 12 години/ се смята като настаняване за 2-ма възрастни и 1 дете. Избира се настаняване в двойна стая за 2 възрастни и 1 дете;Безплатна анулация до 15 дни преди настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 50% до 7 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 7 дни преди настаняване за резервации направени поне 17 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);

Местоположение

Сходни предложения