2 нощувки на човек с изхранване закуска в Хотел Си Комфорт, Хисаря

2 нощувки на човек с изхранване закуска в Хотел Си Комфорт, Хисаря

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Хисаря - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
110.00лв

Описание

Цената включва: 2 нощувки в уикенд дни (петък и събота) с настаняване на избраната дата на пристигане;   Изхранване на база закуска; Фитнес зала; Wi-Fi; Закрит басейн с детска зона; Джакузи; Сауна; Ароматна парна баня; Зона за релакс; Затопляща се пейка. Допълнителна информация: Цената е за двама, настанени на редовни легла. За настаняване на допълнително легло има доплащане, информация за което има в блока Доплащания; В студио могат да се настанят до 2 възрастни и 1 дете до 11.99 г. на 2 редовни и 1 допълнително легло; В апартамент могат да се настанят до 2 възрастни с 2 деца до 11.99 г. или 3 възрастни.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 15 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • стойността на 1 нощувка (мин. 20%) до 5 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване;
Възможност за разсрочено плащане до 15 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 25 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);При възстановяване на сума по анулация (включително безплатна), разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Офертата не важи за официални и национални празници.

Местоположение

Сходни предложения