2 нощувки на човек с изхранване закуска в Парк хотел и спа Вела Хилс, Велинград

2 нощувки на човек с изхранване закуска в Парк хотел и спа Вела Хилс, Велинград

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Велинград - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
160.00лв

Описание

Цената включва: 2 нощувки в уикенд дни (петък и събота), с дата на настаняване избраната датиа на пристигане; Изхранване на база закуска; Ползване на СПА център: Открити басейни с минерална вода и оборудван плаж около тях; Закрити вътрешни басейни и джакузита; Финландска сауна; Био сауна; Парна баня с ароматерапия; Солна парна баня; Ледена стая; Душ охлюв: тропически дъжд и ледена мъгла. Закрит паркинг; WiFi; Туристически данък, застраховка и ДДС.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 10 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 1 нощувка (мин. 30%) до 1 ден преди настаняване;
  • 100% при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 10 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 20 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Деца до 5,99 год. се настаняват безплатно и не се посочват в Настаняване.Дете от 6 до 11.99 г. на допълнително легло ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Лице от 12 до 17.99 г. на допълнително легло ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общ брой възрастни, в който участват и лицата до 17.99г.;Лица над 18 г. на допълнително легло не се настаняват!За резервации за дати 29-30.01; 2-3.04 или 9-10.04 се изисква резервиране на 2 нощувки!

Местоположение

Сходни предложения