5 нощувки на човек с изхранване закуска и вечеря в Инфинити Парк Хотел СПА, Велинград

5 нощувки на човек с изхранване закуска и вечеря в Инфинити Парк Хотел СПА, Велинград

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Велинград - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
580.00лв

Описание

Цената включва: 5 нощувки в делнични дни (неделя-четвъртък) с дата на настаняване, избраната дата на пристигане; Изхранване на база закуска и вечеря на блок маса; Медицински преглед; 2 бр. процедури на човек на ден. Процедурите се назначават след медицинския преглед и по преценка на лекаря могат да бъдат: ултразвук; магнитотерапия; електростимулация; апликация с поморийска кал или луга. 2 бр. подводен масаж – тангентор; Интернет, охраняем паркинг, курортна такса, застраховка и ДДС. ВАЖНО! Пушенето в стаите е строго забранено! При нарушение се задейства противопожарната аларма.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 10 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 50% до 3 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 10 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 20 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Дете до 6,99 г. се настанява безплатно на допълнително легло в стая Делукс. То не участва в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заема допълнителното легло;Деца от 7 до 11,99 години се настаняват на допълнително легло в Делукс или Делукс плюс стая с отстъпка на база закуска и вечеря. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца над 7г.;Трети и/или четвърти възрастен се настанява на допълнително легло в Апартамент с отстъпка на база пакета с процедури. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни.Имената на всички гости с годините на децата се записват в полето за съобщение към хотела при подаване на заявката за резервация;Офертата не важи по време на национални и религиозни празници!

Местоположение

Сходни предложения