Офроуд с АТВ - различното и вълнуващо забавление за вас и вашите приятели

Офроуд с АТВ - различното и вълнуващо забавление за вас и вашите приятели

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
55.00лв

Описание

Осигурено от HillView Велико Търново
Предлагаме Ви разходка около старата столица с едноместни АТВ-та с мощност 125сс с полуавтоматични скорости, както и двуместни АТВ-та CF Moto 450cc туристически клас с изцяло автоматични скорости.
Полуавтоматичната скоростна кутия на АТВ-125сс предполага постоянно превключване по време на разходката, с което управляващите е възможно да изпитат затруднение. АТВ-тата не са високопроходими и са подходящи за разходки с бавно темпо и лек до умерен характер на маршрута. Маршрутите са разнообразни и подходящи за всеки.
Опознайте природата и интересните местности около старата ни столица в офроуд разходка с високопроходими АТВ-та с мощност 450сс! АТВ-тата са двуместни машини с изцяло автоматични скорости, което ги прави лесни за управление поради липсата на нужда от смяна на скорости.
АТВ CFMoto са с валидна регистрация и се управляват само от водачи, притежаващи шофьорска книжка с категория B. 
Ние ще се съобразим изцяло с вашите предпочитания за сложност на терена за едно наситено с адреналин преживяване или за лека разходка с опознавателен характер.
С HillView Veliko Tarnovo получавате възможност да изследвате природните особености на Велико Търново и неговите околия.
Изкачвайки високите търновски хълмове, пред вас ще се разкрият спиращи дъха гледки към много вековния град, Царевец и Трапезица.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Иструктаж по безопасност;
Квалифициран водач;
Сервизирано и заредено с необходимото гориво АТВ;
Подсигуряване на каска;
Разходките са с почивки в определени местности, с акцент на красиви гледки към Арбанаси и Велико Търново;
При офроуд разходка с продължителност от 1 час, се посещават от 1 до 2 красиви местности, на които имате кратки почивки;
При разходката с продължителност 2 часа се посещават от 2 до 4 красиви местности, като също така има възможност за посещаване на манастир по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-труднодостъпни местности, както и да се избере терен с по-екстремен характер;
За АТВ 450сс, е задължително да имате шофьорска книжка.

Сходни предложения