Офроуд приключение с джип, разходка из красивите местности на Арбанаси и Велико Търново

Офроуд приключение с джип, разходка из красивите местности на Арбанаси и Велико Търново

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
210.00лв

Описание

Осигурено от HillView Велико Търново
Маршрут на разходките:
-1час и 30 минути  разходка около Арбанаси, с акцент на красивите гледки към Арбанаси, Велико Търново, Царевец, Трапезица и други;

3-часова разходка се посещават 3 до 4 местности, на които се откриват красиви панорамни гледки, като също така има възможност за посещаване на манастир около с. Арбанаси по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-труднодостъпни местности, както и да се избере офроуд терен с по-екстремен характер.
Намираме се в едно от най-красивите кътчета на България, а именно старата ни столица, в частност китното село Арбанаси, където нашите посетители могат да се насладят на живописни гледки и исторически забележителности от една по-различна перспектива!
Допускате ли за възможно да прекосявате скалисти, гористи и пресечени местности с луксозна машина като Porsche Cayenne? Смятате, че мястото му е извън условията на офроуд терените? Само опитайте!
Изкачете високите пресечени хълмове около нашата стара столица и изпитайте емоцията на офроуд преживяването. Заедно с тези екстремни усещания, вие ще се докоснете до изминалата митична българска социалистическа история, когато пресичате стръмните гористи хълмове.
Предлагаме ти разнообразие от офроуд терени, за да се насладиш на лека разходка или пък да изпиташ пълния спектър от емоции, преминавайки през истински офроуд терен! Във всеки случай приключението е гарантирано, а живописните гледки от птичи поглед ще те оставят без думи.
За вашата сигурност е осигурен технически изправен автомобил с допълнителна пътническа застраховка, както и предварително подготвен инструктаж за безопасност. Нашият професионален водач ще се съобрази с всички ваши нужди и желания и ще превърне денят ви в незабравим спомен.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Един ваучер включва наем на целия джип, независимо от броя на пътниците в него;
Инструктаж за безопасност;
Квалифициран водач, който ще управлява джипа по избрания маршрут и ще се грижи за безопасното изпълнение на услугата и Вашия комфорт;
Зареден с необходимото гориво и сервизиран джип.

Сходни предложения