Онлайн курс "Езикът на тялото" и IQ тест от www.onlexpa.com

Онлайн курс "Езикът на тялото" и IQ тест от www.onlexpa.com

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

200.00лв
19.90лв
-90%

Описание

Курсът се състои от:  • Снимков материал


  • Текстови материали


  • Аудио материали


  • IQ Тестът можете да го направите от първия ден на активиране на профила ви от нашата специална платформа в секция Online Курс + IQ тест! 


  • Възможност за пряка комуникация (по e-mail)


 Всичко за общуването на едно място + Страхотен IQ Тест само от Лекс Партнърс! Приятели, чудили ли сте се как да постъпите в дадена ситуация, какви жестове да изразявате, какви действия да предприемете, как да станете по общителни, как да сте по-забележими, как да направите прекрасно първо впечатление, как да общувате с жените, как да общувате с мъжете, какво значи даден жест на събеседника ви - за всички тези и за много други въпроси и ситуации ще намерите отговор в нашия онлайн курс!
Ние предлагаме на вашето внимание изключително интересен и иновативен начин да придобиете необходимите знания, за да станете изкусен събеседник. Този оnline курс има за цел да ви направи магнетични личности. 
Online Бизнес Курсът - Езикът на Тялото се провежда на специална платформа в секция Online Курс + IQ Тест в сайта www.onlexpa.com.

****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
4-седмичен онлайн бизнес курс "Езикът на тялото: Как да се разбираме и да общуваме с околните";
IQ тест и удостоверение за завършен курс;
Получавате неограничен достъп до системата;
Всяка седмица в продължение на 1 месец ще Ви се активира нов модул;

Сходни предложения