3D перманентен грим на вежди по метода микроблейдинг в NSB Beauty Center

3D перманентен грим на вежди по метода микроблейдинг в NSB Beauty Center

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

220.00лв
89.00лв
-60%

Описание

Допълнителна информация:
3D  Перманентният грим с ръчен метод и изрисумане  косъм по косъм ,  представлява използването на комплект фини игли, потопени в пигмент, който се нанася върху кожата. Този метод е по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен в сравнение с други методи. Иглите нежно проникват в кожата и я оцветяват за дълго време. Традиционните методи (татуиране) използват настъпателни игли, които "забиват" цвета в кожата. Ръчният метод нежно повдига кожата и поставя цвета под нея.. Без силна болка! По време на процедурата се поставя обезболяващ крем. Тъй като е по-нежен, кожата се възстановява по-бързо. Ръчния метод е изключително подходящ за оформяне и възстановяване на вежди. При този метод се работи на ниво епидермис на кожата. Резултатът - веждите изглеждат естествени, добре оформени и фини. Средна издържливост 2-3 години. 
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
 
 

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
3D перманентен грим на вежди по метода микроблейдинг
Преди процедурата се прави консултация от специалист за да се определи желана ф-ма дебелина и цвят на веждите. Едва след удобрение от страна на клиента се пристъпва към процедурата
По-долу може да видите допълнителна информация за метода

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
При желание може да се сложи обезболяваща упойка час преди процедурата. Доблаща се допълнитено на място в размер на 5 лв.
След 2 до 3 седмици се прави ретуш/повторна процедура за да се задържи и насити пигмента

Сходни предложения