Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg

Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

35.50лв
22.90лв
-35%

Описание

Комфортна, приятна топлина и прекрасен аромат. Играчка нагряваще се в микровълновата печка
Продуктът има лавандулов пълнеж и възможност за вадене на пълнежа, за по-лесна поддръжка.
Отговарят на нуждите на малки и големи за гушкане. Помага за колики при бебета.
Страхотна плюшена играчка на немската фирма Greenlife Value, която се затопля в микровълновата и излъчва час и половина топлина. Играчката излъчва и приятно ухание когато е загрята.
Също може да се за използва студена: Опакована в найлонов плик, поставена в хладилника или фризера за известно време и след това извадена, за да се използва, като студен компрес.
Инструкции за употреба
Отстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.
Инструкции за поддръжка
Продуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.
Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгаряния
Нагряване: 600-800W - 2 минути, 850-1000W - 90 секунди
Дозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.
*****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg
Пълнеж с истинска френска лавандула;
Охладете във фризер за охлаждане;
Безопасно за всички възрасти;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Доставка със Спиди: 5.99 лв. за сметка на клиента;

Местоположение

Сходни предложения