Подробен Human Design анализ

Подробен Human Design анализ

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

75.00лв
14.90лв
-80%

Описание

Хюман дизайн е наука, която позволява чрез анализа да получим информация за уникалните модели, които всеки един от нас притежава, за да изживее живота си, пътувайки през него с удоволствие.
Запознавайки се с личната си карта и приемайки я с доверие, всеки поставя началото на личен процес на осъзнаване. Така надникваме дълбоко в природата си и ни се дава възможност да доловим магията, която съществува в обикновения свят.
Системата на личния човешки дизайн може да промени живота ни, като ни запознае с правилния начин за вземане на решения и в резултат от това да се радваме на положителни резултати. Тя ясно и точно ни показва как всеки един от нас се различава от околните. Така всеки от нас притежава потенциала да преживее своята уникалност и да се наслади на живота си.
Първата стъпка е към себе си – започни с нея! Имаш ли порив – последвай го! Той ще те отведе към твоята истинска същност и природа.
С Хюман Дизайн си изясняваме:
 Кои са качествата и потенциала ни?
 Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си?
 С каква жизнена енергия разполагаме?
 Как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени?
 Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите?
 Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимането на решения?
Хюман дизайн е ключ, подходящ за всеки, който търси начини, да преоткриете себе си и да сътвори живот в хармония със света.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Подробен Human Design анализ (личностен анализ).

Сходни предложения