Поставяне на мигли чрез метод по избор в Neve Style Academy

Поставяне на мигли чрез метод по избор в Neve Style Academy

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

70.00лв
34.90лв
-50%

Описание


Допълнителна информация:


Ако искате наистина драматичен поглед, последната мода е технологията 3, 4, 5, 6D мигли - руски обем. Тя се различава от класическия метод с това, че при втория се поставя по една мигла на всяка естествена, което до голяма степен ограничава възможностите за сгъстяване и запълване на миглите.
При 3D/Руски обем на една мигла се поставят поне три (откъдето произлиза и наименованието - 3D). Съществува и опция за поставяне на повече от 3 броя мигли. Ефектът се нарича - 4D, 5D , 6 D и т.н. в зависимост от броя косъмчета, от които се изгражда един сноп). Технологията няма да увреди вашите мигли, тъй като материалите, с които се работи, са изключително щадящи.
****
Козметично студио Neve Style Academy ежедневно се вдъхновява от красотата, излъчването и увереността на една жена. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи да получите точно това усещане. Предлагаме козметични услуги, миглопластика, маникюр, педикюр и професионални обучения! Всичко на едно място. Очакват ви усмихнати и млади вдъхновителки на красотата!"
 
****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Поставяне на мигли чрез метода "косъм по косъм", 3D или "руски обем", според избрания ваучер;
Издръжливост: от 4 до 7 седмици;
Времетраене на процедурата: около 60-90 минути;
Използват се материали, които щадят миглите;
По-долу може да видите допълнителна информация.

Сходни предложения