За празник! 1 килограм гръцки сладки асорти от Сладкарница Джорджо Джани

За празник! 1 килограм гръцки сладки асорти от Сладкарница Джорджо Джани

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
15.70лв

Описание

Джорджо Джани е сладкарница с дългогодишни традиции в италианското сладкарство, представено в София. Изградена е с много вкус и с усет към всеки продукт, като непрестанно радва своите малки и големи клиенти и ценители на вкусните торти. Сладкарницата произвежда и продава продукти изцяло собствено производство, като се стеми да обогатява своя асортимент от сладкарски изделия. Винаги е пълна с нови идеи и рецепти и специално отношение към визията на предлаганите артикули. Сладкарница Джорджо Джани предлага на своите клиенти богат асортимент от сватбени и празнични торти с фото декорация и с ръчно моделирана декорация, специални детски 3D торти със захарна декорация и сладоледени торти.
* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Гръцки сладки с масло - 1 килограм (около 27-28 сладки)
Седем различни вкуса сладки: с масло, шоколад, макадамия и кокос и т.н.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Доплащане за кутия (или за опаковка за подарък (по избор) - 2.50 лв.;
Сладкарницата от понеделник до петък предлага услуга доставка до адрес. Доставки се извършват според капацитета на доставчика, в часовете 13:00-17:00 часа. Цена на доставката в рамките на София - от 4.50 до 9 лв., според отдалечеността на адреса (доплащане след околовръстен път). Доставката е до адрес, не включва качване на тортата до апартамент или офис;
Сладките могат да се изпратят и с доставка по куриер от офис до офис.

Местоположение

Сходни предложения