Прическа със сешоар и терапия за коса Selective professional в Студио Хармония

Прическа със сешоар и терапия за коса Selective professional в Студио Хармония

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

30.00лв
11.90лв
-60%

Описание

Офертата включва:


  • Диагностика на косата

  • Избор на прическа

  • Масажно измиване

  • Терапия с подхранваща маска на професионалната италианска козметика Selective professional и Artego.

  • Оформяне на косата със сешоар: прав, начупен или дифузер

  • Стилизиране на прическа според желанието на клиента


Скрит в малка тиха уличка в центъра на София, Студио Хармония е шикозен салон на площ над 200 кв.м, съчетаващ услуги в областта на фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, зона за релакс и учебен център.
В салон Студио Хармония ще намерите страхотно обслужване, широка гама от професионални продукти на световни водещи марки, комфортна атмосфера и деликатност при реализиране на Вашите естетически желания.
Екипът на Студио Хармония е изграден от млади и квалифицирани естети, които всеки час създават красота и сбъдват желания. Бъдете неотразими за всеки повод и не забравяйте - красотата и поводите се създават! А лятото е повод за нови "цветове", усещания и решения! Бъдете очарователни и със стил сега само с един час в салонът на сбъднатите желания Студио Хармония!
 * * *
Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Масажно измиване, подхранваща маска или маска според типа коса и прическа със сешоар или дифузер - прав или начупен сешоар, според желанието на клиента
Процедурата се изпълнява с професионалната италианска козметика Selective professional и Artego
Времетраене на процедурата: 30 - 50 минути.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
В случай че клиентът желае, може да се добави и дълбоко подхранваща терапия с ампула "Оризов протеин" - за подхранване на структура на косъма, регенериране, възстановяване на цялата коса и предаване на блясък. Цена на ампулата: 5 лв., доплаща се на място
За много дълги и гъсти коси е необходимо доплащане 5 лв.

Местоположение

Сходни предложения