Смяна на 4 гуми, монтаж, демонтаж и баланс от Автоцентър NON-STOP

Смяна на 4 гуми, монтаж, демонтаж и баланс от Автоцентър NON-STOP

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

ТОП цена
12.00лв

Описание

Офертата включва:
• Сваляне;
• Качване;
• Монтаж;
• Демонтаж;
• Баланс.
*****
АВТОЦЕНТЪР NON-STOP
Ние сме автосервиз, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно – двадесет и четири часа, седем дни в седмицата. NON-STOP дава пълна шест месечна гаранция на всички ремонти, авточасти и консумативи. Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, като качеството на работа и ценообразуването са гарантирани.
АВТОЦЕНТЪР NON-STOP е компания от нов тип: в центъра на фирмата е поставен КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт. Залагайки на високо качествени консумативи и безалтернативна сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да управляват надеждни превозни средства. Ние не предлагаме услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите автомобили чрез бързи и адекватни решения. Предлагайки профилактика и активна грижа към Вашия автомобил, ние правим така, че Вашето удоволствие от шофирането да е пълноценно.
В АВТОЦЕНТЪР NON-STOP Вие ще откриете надежден партньор, който предлага професионална грижа за Вашите автомобили. Ние предлагаме експресно и качествено обслужване, защото работим денонощно.
****
ВАЖНО
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Срещу един ваучер предплащате 1.90 лв. за:
Смяна на 4 броя гуми R13 и R14 с включен монтаж, демонтаж и баланс.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Офертата НЕ важи за гуми Runflat;
Офертата не важи за: почистане на джанти, изправяне на джанти, смяна на винтил;
За гуми с размер над R14 се доплаща на място 9 лв.;
За джип и бус е необходимо долащане 15 лв. - за 4 броя гуми;
Доплащане за тежести: 0.05 лв.;
Доплащане при желание да оставите старите гуми в Автосервиза - 2лв., на гума.

Местоположение

Сходни предложения