Специална оферта за Аугуста Спа хотел, Хисаря. 5 нощувки на човек с изхранване закуска и вечеря

Специална оферта за Аугуста Спа хотел, Хисаря. 5 нощувки на човек с изхранване закуска и вечеря

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Хисаря - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

ТОП цена
493.50лв

Описание

Цената включва: 5 нощувки с дата на настаняване избраната дата на пристигане; Резервации се приемат най-малко 3 дни преди датата на настаняване! Изхранване на база закуска и вечеря; 10 СПА и физиотерапевтични процедури (от изброените по-долу); По 1 класически масаж (15 мин.) или 1 билкова вана на човек за престоя; Басейни - всички с минерална вода (само с плувни шапки): Вътрешен басейн; Външен сезонен басейн; Детски басейн; Джакузи; Фитнес; Сауна; Стая за релакс; Солна стая (до 30 мин. престой дневно); WiFi на територията на хотела; Паркинг; Туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС. Процедури: По 1 процедура дневно от: Електролечение с ниско и средно-честотен ток или Лечение с нискочестотно импулсно магнитно поле на 1 поле или Светлотерапия ("Биоптрон" или "Инфраруж"); По 1 процедура дневно от: Компреси с топла Поморийска луга или Лимфопреса на 1 поле. Допълнителна информация: Политика за хранене: Закуската, включена в цената, ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване); Вечерята (без включени напитки) е на сет меню при до 50 човека, или на бюфет при повече от 50 човека. При вечеря на сет-меню, гостите избират от менюто на ресторанта, като лимитът за възрастен е 30 лв, а за дете до 11.99г. е 18 лв. В случай, че общата сума на консумацията надвишава лимита, гостите доплащат разликата на място. Гостите с предплатена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта и ще имат осигурени места. Изхранването на бюфет се осъществява без възможност за самообслужване, съгласно заповедите на МЗ и указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на заразяване от COVID-19 в България; Хотелът работи при стприктно спазване на противоепидемичните мерки, съгласно заповедите на МЗ. При евентуална промяна в обстановката е възможно предлагането на някои от услугите и/или съоръженията на територията на хотела да бъде ограничено; Носенето на маска е задължително за всички закрити общи помещения, с изключение на: Ресторант "Аугуста" и баровете по време на консумация, фитнес залите по време на тренировка и вътрешен басейн.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 5 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 30% до 3 дни преди настаняване;
  • 1 нощувки но не по-малко от 30% до 1 ден преди настаняване;
  • 100% при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 5 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 14 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Деца до 4.99г. се настаняват безплатнно в стаята на родителите с включена закуска, без да получават легло и услуги. Те не участват в броя деца при избора от НастаняванеДеца от 5 до 11.99 г. на допълнително легло ползват намаление от цената на възрастен. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен (над 12 г.) на допълнително легло ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни;Имената на всички гости с годините на децата се записват в полето за съобщение при подаване на заявката за резервация. Възрастта на децата се определя към датата на настаняване;Офертата не е валидна за официалните празнициНастаняване след 14:00 ч. Освобождаване до 12:00 ч.

Местоположение

Сходни предложения