Специална оферта за Аугуста Спа хотел, Хисаря. Нощувка на човек с изхранване закуска

Специална оферта за Аугуста Спа хотел, Хисаря. Нощувка на човек с изхранване закуска

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Хисаря - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

52.40лв
47.20лв
-10%

Описание

Цената включва: Брой нощувки (минимум 2) в делнични дни (неделя-четвъртък) според избраните дати на пристигане и напускане; Резервации се приемат най-малко 3 дни преди датата на настаняване! Изхранване на база закуска; Басейни - всички с минерална вода (само с плувни шапки): Вътрешен басейн с детска водна пързалка (след 2.9.2021); Външен сезонен басейн (летен сезон); Детски басейн; Джакузи; Фитнес; Сауна; Стая за релакс; Солна стая (до 30 мин. престой дневно); WiFi на територията на хотела; Паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа); Туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС. Допълнителна информация: Политика за хранене: Закуската, включена в цената, ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване); Изхранването на бюфет се осъществява без възможност за самообслужване, съгласно заповедите на МЗ и указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на заразяване от COVID-19 в България; Хотелът работи при стприктно спазване на противоепидемичните мерки, съгласно заповедите на МЗ. При евентуална промяна в обстановката е възможно предлагането на някои от услугите и/или съоръженията на територията на хотела да бъде ограничено; Носенето на маска е задължително за всички закрити общи помещения, с изключение на: Ресторант "Аугуста" и баровете по време на консумация, фитнес залите по време на тренировка и вътрешен басейн.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 5 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 30% до 3 дни преди настаняване;
  • 1 нощувки но не по-малко от 30% до 1 ден преди настаняване;
  • 100% при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 5 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 14 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Деца до 4.99г. се настаняват безплатнно в стаята на родителите с включена закуска, без да получават легло и услуги. Те не участват в броя деца при избора от НастаняванеДеца от 5 до 11.99 г. на допълнително легло ползват намаление от цената на възрастен. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен (над 12 г.) на допълнително легло ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни;Имената на всички гости с годините на децата се записват в полето за съобщение при подаване на заявката за резервация. Възрастта на децата се определя към датата на настаняване;Офертата не е валидна за официалните празнициНастаняване след 14:00 ч. Освобождаване до 12:00 ч.

Местоположение

Сходни предложения