Специална оферта за Лайтхаус Голф и Спа хотел, Балчик. Нощувка на човек с изхранване закуска и вечеря

Специална оферта за Лайтхаус Голф и Спа хотел, Балчик. Нощувка на човек с изхранване закуска и вечеря

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Балчик - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

96.30лв
86.75лв
-10%

Описание

Цената включва:  Настаняване в избраното помещение на избрания брой възрастни и деца (виж условията); Брой нощувки според избраните дати на пристигане и напускане; цените може да са различни за различните дати, като цената на резервацията се калкулира автоматично на база избора; Изхранване на база закуска и вечеря; Ползването на:  сауна; турска баня; парна баня; ланконий; финландска сауна; джакузи; приключенски душове; релакс зона; вътрешен и външен басейн; фитнес център; безплатен паркинг;  застраховка; ДДС.

Условия за ползване

Безплатна анулация до 10 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 30% до 7 дни преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 10 дни преди настаняване за резервации направени поне 20 дни преди настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Дете до 2,99 г. се настанява безплатно (без изхранване). То не участва в броя деца при избора от Настаняване, но трябва да имате предвид, че заема допълнителното легло;Дете от 3 до 11,99 години на допълнително легло ползва намаление от цената на възрастен (първото е безплатно). Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Дете от 12 до 17,99 години на допълнително легло се таксува като възрастен с намаление от цената за редовно легло. От Настаняване се избира общ брой възрастни, включващ и детето до 17.99 г. ;Не се позволява настаняването на трети възрастен, навършил 18 год. в помещение с други двама възрастни;Офертата не важи по време на националните празници на България и Румъния

Местоположение

Сходни предложения