Специална оферта за Riu Helios Paradise, Слънчев Бряг. Нощувка на човек с изхранване all inclusive

Специална оферта за Riu Helios Paradise, Слънчев Бряг. Нощувка на човек с изхранване all inclusive

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Местоположение: Слънчев бряг - Виж на карта

Оферта от promograd.bg

79.10лв
63.30лв
-20%

Описание

Цената включва: Брой нощувки според избраните дати на пристигане и напускане; Check-in след 15:00 ч. / check-out до 11:00 ч. Изхранване на база All Inclusive; Първото хранене в деня на пристигане е обяд, а последното в деня на заминаване - закуска; Коктейлна напитка при посрещане; Безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела (до изчерпване на ограничения брой места); Допълнителна информация: Резервацзии се приемат, когато са направени най-късно 2 дни преди датата на настаняване!

Условия за ползване

Безплатна анулация до 10 дни преди датата на настаняване;При анулиране след този срок се удържа неустойка (обезщетение), както следва:

  • 2 нощувки (мин. 50%) до 1 ден преди настаняване;
  • 100% след този срок, при неявяване или по-ранно заминаване;
При възстановяване на сума по безплатна анулация, разходите за транзакционни такси, банков превод и др. (в размер на 5% от платената сума) са за сметка на клиента и се удържат при превода.Възможност за разсрочено плащане до 10 дни преди датата на настаняване за резервации направени до 18 дни преди датата на настаняване;При разсрочено плащане и неплащане на останалата сума в срок, резервацията се анулира автоматично и платеното капаро остава като неустойка (обезщетение);Бебета ( 0 - 3,99 г.) се настаняват безплатно в рамките на общото минимално и максимално настаняване! Бебешка кошара - безплатна, вместо допълнително легло;При настаняване на 1 възрастен с 1 или 2 бебета ( 0 - 3,99 г.) - от Настаняване се избира "1 възрастен" и в полето за съобщение при резервиране се посочва броя и годините на децата. .Деца от 4 до 12,99 години на допълнително легло ползват намаление от цената на възрастен (първото е безплатно). Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира броя деца в тази възрастова група;Възрастен на допълнително легло ползва намаление от цената. Отстъпката е включена в цената. От Настаняване се избира общия брой възрастни;

Местоположение

Сходни предложения