3 или 5 тренировки по Pole Dance - танци на пилон в Pro Sport клуб, Варна

3 или 5 тренировки по Pole Dance - танци на пилон в Pro Sport клуб, Варна

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Оферта от deals.bg

30.00лв
16.00лв
-47%

Описание

Информация за класовете:
Polce Dance - залата е оборудвана с 3  висококачествени италиански пилона. Заниманията са един много забавен и интересен начин за стягане на тялото и постигане на фитнес резултати. Развиват се качества като сила, издръжливост, гъвкавост. Разучават се фигури и движения, които се  съчетават в комбинации и танц. Не е необходимо да имате предварителна фитнес подготовка, достатъчно е да сте авантюристично настроени и да сте готови да опитвате нови неща.
****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
3 или 5 тренировки по Pole Dance - танци на пилон, според избрания ваучер;
Със закупения ваучер ползвате и 20% отстъпка от първата си карта, ако е закупена в срок от 7 дни след изразходването на ваучера;
Внимание! Ваучерът важи само за НОВИ клиенти, които не са ползвали услугите на Божествени тела-аеробик спорт, гр. Варна, който вече е с ново име Pro Sport;
Тренировките са подходящи за начинаещи;
Продължителност на една тренировка: 1 час и 15 минути;
График: понеделник: 17:30 ч.; вторник: 13:00 ч.; сряда: 17:30 ч.; четвъртък: 13:00ч.; петък: 17:30ч.; събота: 16:00ч.; неделя: 14:00 ч.

Сходни предложения