Венеция на Изтока, екскурзия до Бурса и Ескишехир!! 4дни/3 нощ., закуски, транспорт

Рикотур TO, София

Венеция на Изтока, екскурзия до Бурса и Ескишехир!! 4дни/3 нощ., закуски, транспорт

Оценка:
0
/ 5 от 0 гласа

Предлага: Рикотур TO, София

Местоположение: Венеция - Виж на карта

Валидност на офертата от 05.05 до 16.11

Оферта от deals.bg

379.00лв
349.00лв
-7%

Описание

 
 
Маршрут: София - Пловдив - Бурса – Ескишехир – София
1-ви ден: Отпътуване от София в 05.30 ч. от пл. Ал. Невски и ул. Оборище; в 6.30 ч. от бензиностанция Shell – Пазарджик; в 07.15ч. от Пловдив от бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле и продължаване към Бурса – градът изпълнен с градини и паркове и наричан още „Зелената Бурса“ или „Зеленият рай“. Късно след обяд пристигане и разглеждане на забележителностите на Бурса - Керван сараите в центъра на града и най-голямата джамия - Улу Джами - с 20 блестящи малки купола и забележителен шадраван (фонтан) във вътрешната и част. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
2-ри ден: Закуска. Отпътуване за град Ескишехир – известен още като Турската Венеция, който е разположен на река Порсук и е известен като родното място на Настрадин Ходжа, който със своята хитрост и шеги се е превърнал в емблема на Турския фолклор. Разглеждане забележителностите на Ескишехир – етнографския комплекс „Одунпазаръ“ (входната такса се заплаща допълнително), Куршунлу джамия; музея на восъчните фигури (входната такса се заплаща допълнително), парка „Кент“ с изкуствен плаж. През града живописно се вие река Порсук и около нея са изградени 6 прекрасни парка с езерца и многобройни забавления, вечер пък мостовете над реката се превръщат в цветна феерия. Свободно време за разходка в града и възможност за разходка с гондола по изкуствено прокопаните канали на реката. Настаняване в хотел. Нощувка.
3-ти ден: Закуска. Свободно време или по желание (срещу заплащане) полудневна екскурзия до парка „Сазова“, където са впечатляващият приказен замък, напомнящ за Дисниленд; азиатският Миниатюрк с 32 макета; най-новият зоопарк „Ескишехир“ с 234 обитатели, построен през 2017 г. – на територията на зоопарка има Тропически изследователски център, Японска градина, Къща на папагалите и др. Посещение на най-големият МОЛ в града – „Еспарк“. Връщане в хотела. Нощувка.
4-ти ден: Закуска. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.
****
 
ВАЖНО:
Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.
За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брои от 20 записани туристи.
При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановява!
*****
Необходими документи - международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията. 
За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
Сертификат за ваксина 2 доза 14 дни преди пътуването.
Антигенен тест
Документ от болнично заведение , че си преболедувал Ковид
PCR тест в Истанбул за връщане.
При купуване на ваучер за пътуване с Рикотур, ползвате и намаление за PCR тест в определена лаборатория - 50 лв.
*****
Рикотур ООД притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № Т-РД-15-119/09.07.2019 и задължителна застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 0703205201900001 при ЗАД ОЗК - Застраховане АД.
* * *
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия за ползване


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с лицензиран автобус с включени пътни и гранични такси;
3 нощувки със закуски в хотел 3* - 1 в Бурса и 2 в Ескишехир;
Посещение на МОЛ Еспарк;
Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс;
Пътни и гранични такси;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 4.00 лв. (задължително доплащане);
Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания;
Входни такси на посещаваните обекти;
Разходи от личен характер;
Допълнителни екскурзии;
Посещение на парка „Сазова“ – 10 евро на възрастен; 8 евро на дете до 10 г. като цената включва трансфер и паркинг (без включени входните такси на обектите в парка и зоопарка: пиратски кораб - 3 лири ; Замъка - 10 лири; зоопарк - 10 лири; разходка с корабче в реката - 8 лири; гондола - 40 лири за 4 човека).

Местоположение

Сходни предложения